Tilápie s bylinkami a česnekem

Ryba by měla být součástí našeho jídelníčku minimálně 2x týdně. Obměňte své tradiční recepty lehce okořeněnými fílety z tilápie.

  • 20 min
Tilápie s bylinkami a česnekem

Ingredience

  • kořenící směs Podravka na ryby
  • olej
  • česnek
  • sůl Lagris
  • bramborová kaše Lagris
  • 600 g filet tilápie

Příprava

  1. Filety tilápie bohatě okořeníme kořením na ryby.
  2. Na rozpálenou pánev nalijeme olej, do něj dáme provonět najemno nakrájený česnek. Jakmile česnek začne vonět, vyjmeme ho z pánve a vložíme filety. Opékáme vcelku zprudka.
  3. Po opečení necháme ještě filátka krátce odpočinout ve výpeku a poklademe je plátky opečeného česneku.

Servírování: Podáváme s bramborovou kaší připravenou dle návodu na obalu.