Medový guláš s jablky

Gulášů není nikdy dost. S naším medovým gulášem s jablky nepokazíte žádnou party či posezení s rodinou.

  • 130 min
Medový guláš s jablky

Ingredience

Příprava

  1. Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostky a orestujeme důkladně ze všech stran na rozpáleném oleji. Do hrnce k osmahnutému masu postupně přidáváme med, rajský protlak, utřený česnek, bobkový list a vodu s kostkou bujónu. Maso spolu s dalšími ingrediencemi dusíme přibližně 2 hodiny, dokud není téměř měkké.
  2. Guláš podle chuti osolíme, opepříme a přidáme do něj na kousky nakrájenou cibuli a mrkev. Vše necháme ještě chvíli dusit.
  3. Krátce před dokončením do guláše přidáme i nakrájená jablka a majoránku. Na závěr guláš dochutíme citrónovou šťávou.

Servírování: Podáváme s pečivem, knedlíky nebo rýží.