Letní zeleninová polévka
- Recept od coolinarika.com -Plno zeleniny, fazolí a bylinek vytvoří nejen skvělou chuť, ale i velkou kombinaci vitamínů. A ty jsou potřeba nejen v létě.
Příprava
Fazole propláchneme a necháme namočené ve vodě 8 hodin nebo přes noc. Poté je uvaříme do měkka (solíme až před koncem vaření). Na olivovém oleji si osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na malé kostičky nakrájenou mrkev a celer na kolečka. Společně opečeme do změknutí. Až bude zelenina opečená, zalijeme ji vývarem a vaříme 10 minut. Přidáme cuketu nakrájenou na kostičky, kukuřici a uvařené fazole. Polévku povaříme dalších 7 minut. Ochutíme přísadou do jídel Podravka Natur, případně dosolíme a opepříme. Na závěr polévku ozdobíme nasekaným koriandrem.