Kuřecí maso s pórkem
- Recept od coolinarika.com -Lehké kuřecí maso s bylinkami je naším typem na další velmi lehké jídlo, které může obohatit váš jídelníček. Zkuste použít netradiční propojení chuti pórku a bílého vína.

Příprava
Kuřecí maso nakrájejte na kostky. Smíchejte Podravku Natura kuře s bylinkami s olivovým olejem. Do marinády vložte maso a nechejte marinovat 30 minut v chladu. Do rozehřátého másla vložte marinované maso a smažte, dokud nezezlátne. Smíchejte s pórkem nakrájeným na kolečka a krátce opražte. Zalijte vínem a duste přibližně 15 minut. Na závěr přidejte zakysanou smetanu smíchanou se smetanou na vaření, odstavte z ohně.
Servírování: Jako přílohu vám doporučujeme podávat bramborovou kaši nebo domácí bramborové kroketky.
Rada: Pokud chcete pokrm ještě více ozvláštnit, přidejte do směsi před koncem vaření loupané mandle.