Příprava
Smíchejte máslo s pažitkou, petrželkou, Podravka přísadou do jídel a pepřem. Máslo s bylinkami vytvarujte do válečku (průměr cca 3 cm), zabalte do potravinové fólie a dejte vychladit do ledničky. Řízky nakrájejte na tenké steaky a zlehka naklepejte paličkou. Kuře trochu osolte a ochuťte šťávou z půlky citrónu. Bylinkové máslo vytáhněte z lednice a nakrájejte na plátky. Plátky másla umístěte na každý kuřecí steak a srolujte do roládky (pokud použijete potravinovou fólii, půjde to snadněji). Každou roládku obalte v trojobalu (mouka, osolené vejce a strouhanka). Obalené roládky smažte v rozpáleném oleji ze všech stran na mírném ohni.
Servírování: Podávejte teplé se zeleninou vařenou v páře nebo přílohou dle vašeho výběru.
Rada: Pokud neobalené roládky dáte na chvíli do ledničky, maso se trochu stáhne a během smažení se nerozbalí.