Mexické tacos
- Recept od coolinarika.com -Mexická kuchyně je proslulá bohatstvím chutí a koření a již na tržnicích starobylého Mexika se prodávaly papáje, ananas, olivy, avokádo, arašídy, fazole, papričky, tabasco, vanilka, med, ryby a zvěřina.

Příprava
Kuřecí maso vložte do osolené vroucí vody a vařte 20 minut. Fazolové lusky očistěte a nakrájejte, mrkev a brambory oloupejte a nakrájejte na proužky. Připravenou zeleninu vložte do vroucí vody ochucené Podravka přísadou do jídel, vařte 10 – 15 minut a potom sceďte. V širší nádobě ohřejte Podravka Ajvar. Každou tortillu namočte do horkého Podravka Ajvaru, na ní položte vařené kuřecí maso, nakrájené na proužky a srolujte. Tortilly složte vedle sebe, přelijte zbylým Podravka Ajvarem, posypte sýrem a dejte na 10 minut do trouby zahřáté na 200 °C. Na oleji opečte vařenou zeleninu a rozprostřete na připravené tortilly. Nakonec vše posypejte směsí koření.
Servírování: K horkým tortillám a zelenině podávejte zakysanou smetanu a listy zeleného salátu.
Rada: Kdo má radši jemnější chuť, může ostrý Podavka Ajvar nahradit jemným Ajvarem Podravka.