Kuřecí játra na singapurský způsob
- Recept od coolinarika.com -Naše Podravka přísada Pikant je velmi přizpůsobivá a můžeme říci, že se singapurskou kuchyní jsou jedna ruka. Ještě si v některém dobře zásobeném obchodě kupte kurkumu, kari, zázvor, limetu a kokosové mléko a postupujte podle návodu.
Příprava
Kuřecí játra dejte na 30 minut do chladné vody. Potom je sceďte a odblaňte. Očištěná játra nakrájejte na kousky. Na rozpáleném oleji orestujte nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a játra. Přidejte přísadu do jídel Podravka Natur Chilli, kurkumu, zázvor, kůru z limetky, kari, bobkový list, přelijte kokosovým mlékem a vařte na mírném ohni asi 10 minut.
Servírování: Podávejte s vařenou rýží Lagris.
Rada: Jestli máte rádi ostřejší jídla, přidejte podle chuti nakrájenou chilli papričku.