Příprava
K mletému masu přidejte pepř, vejce, strouhanku, petržel, tymián, osolte a dochuťte tekutým kořením Podravka Umami. Vše dobře promíchejte a naolejovanýma rukama vytvarujte bochník. Položte ho na pečicí papír. Vložte do pekáče a pečte asi 15 minut v troubě vyhřáté na 200 °C, poté dalších 30 minut na 180 °C. Sekanou sejměte z papíru, potřete olejem a pečte dalších 10 minut, dokud nezíská pěknou barvu. Upečenou sekanou nechte trochu zchladnout a poté nakrájejte na plátky. Podávejte s přílohou dle vlastního výběru, s hranolky nebo dušenou či restovanou zeleninou.
Servírování: Před podáváním můžete plátky sekané pokapat tekutým kořením Podravka Umami, budou velmi chutné.
Rada: Sekanou můžete podávat i studenou.