Grilovaná kuřecí prsa
- Recept od coolinarika.com -Grilované kuřecí maso potírané olivovým olejem je krásně šťavnaté a na talíři se dokonale hodí k pikantní chuti Ajvaru.
Příprava
Kuřecí prsa očistíme, omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem a důkladně potřeme marinádou z přísady do jídel Podravka Natur Chilli s trochou olivového oleje. Takto připravené maso necháme alespoň 30 minut marinovat a poté z obou stran opečeme na grilu nebo grilovací pánvi. Hotové maso potřeme směsí z petrželky, nakrájené mladé cibulky, olivového oleje a citronové šťávy. K dosažení dokonalé chuti podáváme s Podravka Ajvarem pikant.
Rada: Díky směsi z olivového oleje, petrželky a citronové šťávy se maso po opečení pěkně uzavře a zůstane tak krásně šťavnaté.