Zelenina z pánve

  • 20 min
Zelenina z pánve

Ingredience

  • 1 čerstvá žlutá paprika
  • 1 čerstvá červená paprika
  • 1–2 lžičky tekutého koření Podravka Umami
  • 100 g sýra (feta nebo tvaroh)
  • Barevný pepř
  • Sůl
  • 1 stroužek česneku
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 cibule
  • 100 g brokolice
  • 200 g cukety

Příprava

  1. Papriku a cuketu nakrájejte na tenké proužky, růžičky brokolice krátce povařte ve vroucí osolené vodě a sceďte.
  2. Na rozehřátý olej v pánvi dejte nakrájenou cibuli.
  3. Krátce orestujte a přidejte papriku a cuketu nakrájenou na nudličky. Za stálého míchání opékejte, aby zelenina zůstala al dente.
  4. Přidejte brokolici, nasekaný česnek, sůl a vše jemně promíchejte. Před podáváním posypte nakrájeným sýrem a zakápněte tekutým kořením Podravka Umami.

Servírování: Podávejte s vařenou rýží nebo těstovinami.

Rada: Chcete-li masový pokrm, maso nakrájené na nudličky nejprve opečte a dejte stranou. Na konci přípravy ho do pokrmu vmíchejte.